Hvem ser du ri, og hvorfor er det viktig?

Du blir som de 5 folkene du henger med....

🌟🏇 Lær av de Beste – Inspirerende Ridetimer! 🏇🌟

Hei, hei@

🌈 Er du klar for å dykke inn i en verden av læring gjennom observasjon? 🤓💡

Visste du at selv som voksen spiller læring gjennom observasjon en avgjørende rolle i utviklingen? Vitenskapelige studier har vist at dette aktiverer spesifikke neuroner i hjernen og fremmer læringsprosessen. Og når det kommer til ridning, er den mentale delen av bevegelseslæring viktig – la oss ikke undervurdere den!

Så, hva betyr dette for ridning? 🤔 

Du kan lære mye ved å se andre trene, skape et positivt samarbeid og lære fra hverandre. Det handler ikke om å lete etter feil, men å observere og analysere for å finne nye veier og perspektiver for ditt eget treningsprogram. 

Og her kommer den kule delen – du kan ubevisst adoptere nye bevegelsesmønstre og kopiere god ridning!

Visste du at vi ubevisst adopterer ord og uttrykk fra de vi tilbringer mye tid med?

Det samme gjelder for ridning. Å se på gode ryttere ikke bare er morsomt, det smitter også litt av på oss. Så, det gir mening å bevisst se på ryttere du ønsker å lære av.

Selv våre favorittryttere lar seg inspirere av andre: 

🌟 Jessica von Bredow-Werndl henter inspirasjon fra Ingrid Klimke og Michael Jung. 🌟 

Vi lærer av andre ryttere, men likevel er det viktig å være autentisk og følge ditt eget instinkt. Ikke se på de du ikke liker ridingen til...

🌟 Jeg ser på andre ryttere, under trening, stevnerer og da spesielt under oppvarmingen, for å finne inspirasjon til spesifikke utfordringer. 

🌟Mine absolutte favoritter for tiden er B.l.a. Anja Beran(bilde), Ingrid Klimke, og Jessica von Bredow -Werndl.

🌟 her kommer den spennende delen –også videoer og online-kurs gir deg ikke bare faglig input, men gjennom gjentatt visning lærer underbevisstheten også å kopiere bevegelsesmønstre!

🌟Besøk Medlemsskapene mine, Skritt For Skritt- hvis du vil trene mest i skritt og fra bakken, eller Skap Din Drommehest, For allsidig trening av hest og rytter i utvikling, 

for en mengde muligheter til å lære fra andre ryttere, enten live, online eller gjennom et av mine kurs. 🌐💻💫

Husk: Ditt underbevisste lærer med deg!

Klikk her for å utforske Skritt For Skritt🌟📚 

Klikk her for mer info om Skap Din Drommehest 🌟📚

#InspirerendeRidning #LæringGjennomObservasjon #PThestogrytterlouisestrand #SkapDinDrommehest #HengMedFolkSomInspirererDeg